Isännöintikolmio

Täyden palvelun isännöintitoimisto Kouvolassa

Etusivu » Asiakkaillemme

Asiakkaillemme

Yleiset ohjeet

Ovien avaus

Ovien avaamisesta on oikeus periä maksu. Maksun suorittaa avauksen pyytäjä. Ovi avataan vain talonkirjaan merkitylle henkilölle tai hänen valtuuttamalleen. Yleisavain on huoltoliikkeellä.

Jätteiden lajittelu

Taloyhtiössä on seka- ja biojäteastiat sekä kartonki-, paperi-, lasi- ja metallinkeräysastia. Taloyhtiön jätekatokseen ei saa laittaa mitään sinne kuulumatonta jätettä tai tavaraa (esim. huonekalut, renkaat, remonttijäte). Muovin kierrätys tulee pakolliseksi 1.7.2020.

WC tukkeumat ja vuotavat vesikalusteet

WC-istuimeen ei saa laittaa muuta kuin sinne luonnollisesti kuuluvaa, ruokajätteet kuuluvat biojäteastiaan.

Vuotavista vesihanoista ja WC-istuimista on heti ilmoitettava huoltomiehelle.

Järjestyssäännöt

Kiinteistössä noudatetaan 1.10.2003 voimaan tullutta järjestyslakia. Muihin taloyhtiössä noudatettaviin sääntöihin voit tutustua taloyhtiösi ilmoitustaululla.

Lomakkeet

Tältä sivulta löydät lomakkeet yleisimpien asioiden hoitamiseen. Voit tehdä mm. muuttoilmoituksen, hakea
muutostyölupaa tulevaan huoneistoremonttiin, jättää vikailmoituksen. Voit jättää myös yhteydenottopyynnön, johon pyritään vastaamaan noin 1-2 arkipäivän sisällä.

Kiireellisissä vikailmoituksissa, jossa on syytä olettaa, että tilanne pahenee, tulee viipymättä ottaa yhteyttä
huoltoyhtiöön. Huoltoyhtiön päivystysnumero löytyy ilmoitustaululta ja taloyhtiön Huoneistotieto.fi -sivuilta. Mikäli vika ei vaadi välitöntä korjausta, vikailmoitus voidaan tehdä vikailmoitus-lomakkeella.

Kannattaa tutustua myös vastuunjakotaulukkoon, josta selviää kenelle korjauksesta johtuvat kustannukset
kuuluvat.

Mikäli olet valitsemassa isännöitsijätoimistoa, teemme mielellämme tarjouksen isännöintipalveluista. Taloyhtiolle perustetaan myös omat taloyhtiökohtaiset kotisivut, josta löytyy tärkeimmät yhteystiedot, uusimmat ilmoitukset sekä ajankohtaisimmat dokumentit. Lähettämällä meille perustietot taloyhtiöstäsi tällä lomakkeella, saat nopeasti yksityiskohtaisen tarjouksen joka on mitoitettu yhtiösi kokoa ja tarpeita ajatellen. Tarjous annetaan hallituksen jäsenelle tai hallitukselta toimeksi saaneelle.

Käyntiosoite

Asentajankatu 3
45130 Kouvola
Puh. 020 730 3320